Despre noi

E-Baby a fost creat ca un magazin în care să puteți găși și achiziționa articole pe care nu le gășiți de obicei în afara mediului on line. Indiferent dacă te bucuri de sosirea pe lume a primului bebeluș sau serbezi prima lui aniversare, vă punem la dispoziție o colecție minunată de produse din care puteți alege. Produsele pe care le oferim sunt pline de stil dar și practice la un preț accesibil. Cu o gama largă de articole, atât pentru fetițe cât și pentru băieți (accesorii, jucării, cărți de colorat, și chiar haine personalizabile) suntem siguri că veți găsi ceva perfect pentru cei mici.

Companie de încredere

Toate articolele vândute pe site-ul nostru au fost atent selecționate și achiziționate de la producători autorizați. Dorim ca timpul petrecut la cumpărături să fie o experiență plăcută și relaxată.

Siguranța produselor

La E-baby.ro acordăm o atenție deosebită siguranței copiilor dumneavoastră. Calitatea produselor fiind atent verificată pentru că siguranță copiilor este prioritatea noastră. Articolele comercializate pe site-ul nostru nu conțin substanțe toxice ce pot afecta sănătatea copiilor dumneavoastră.

Calitatea produselor

Echipa noastră depune eforturi constante pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate. Programul nostru de calitate presupune efectuarea de teste frecvente pentru a va asigura cele mai bune produse disponibile pe piață.

DACA VREI SA NE CONTACTEZI:

Strada Carierei nr. 100 Brasov, ROMANIA

Tel. 0722200688

Email info@e-baby.ro

Copyright © 2019 AMCO Advertising SRL. Toate drepturile rezervate.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Categorii
MENIU