LIVRARE GRATUITA

LA COMENZI PESTE 200 LEI

METODE DE PLATA

CU CARD SAU RAMBURS

SUPORT CLIENTI

LUNI-VINERI 8:30-17:00

Ai nevoie de ajutor?

Serviciul nostru de asistență vă va consilia în permanentă cu plasarea comenzii sau cum puteți schimba un produs achiziționat de care nu sunteți mulțumit. Nu ezitați să ne contactați direct. De asemenea va putem fi de ajutor prin FAQ .

Sună 0722 200 688 sau scrie un email info@e-baby.ro

Program: Luni-Vineri / 8:30-17:00

Întrebări frecvente

Cum comand?

Comanda se face pe site, cu sau fară cont, telefonic (0722200688). Dacă faci comanda online, vei primi un mail de confirmare care va conține lista produselor comandate și detaliile aferente acestora. În câteva ore de la plasarea comenzii, veți fi contactat telefonic sau prin email pentru confirmare. Comanda se livrează doar după confirmare.

Cum plătesc?

Există două metode de plată: ramburs și plata online cu cardul. Prin plata ramburs se achită contravaloarea produselor și a transportului, în numerar, în momentul livrarii coletului de către curier. Plata cu cardul se poate efectua atât cu cardul personal cât și cu cel al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Cum livrăm?

Există două metode de livrare: prin curier sau prin Poșta Română.

Cât durează transportul?

Transportul pe teritoriul Romaniei dureaza aproximativ 48 de ore. Timpul de livrare este estimat de către funizorul de curierat. Dacă coletul tău nu este livrat în intervalul menționat de firma de curierat este foarte probabil să aibă o întarziere în tranzit. Timpul de transport se calculează din momentul în care ai primit confirmarea de finalizare a comenzii.

Strada Carierei nr. 100 Brasov, ROMANIA

Tel. 0722200688

Email info@e-baby.ro

Copyright © 2019 AMCO Advertising SRL. Toate drepturile rezervate.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Categorii
MENIU